Katteliv
Oscar , vild men nysgerrig, én af mange katte jeg har indfanget,neutraliseret og øremærket,men som desværre går det meste af tiden i bur med fri løbegård. Ikke et katteliv i længden.
Nuser

Nuser..


Nuser
Nuser fandt jeg i en stald, efter  hunde havde haft fat i ham, hans venstre forben var næsten rykket af.
Kom til dyrlæge og er idag en meget kælen kat, gider kun børn der vil sidde stille og kæle🙃

Mickey
Mickey gik sammen med Nuser, men han havde været så klog at holde sig fra hundene .

Mickey er så kælen, at han er ikke til at slippe af med og han snakker meget, han slår hunden (Berner Sennen) hvis den ikke gider at kæle for ham.

Oscar,Nico og Pelle

Oscar,Nico og Pelle er 3 af ca. 30 vildkatte, jeg indfangede i en skov, hos en ældre dame, der bare havde fodret løs i flere år, uden at få dem neutraliseret.

De fleste af dem var meget vilde og måtte fanges i bur, så kom de hjem på mit badeværelse og katteværelse, indtil de fleste var blevet kælne, tog ca. et halvt år.

De havde lopper og øremider og var magre,men en tur hos dyrlægen og masser af tålmodighed og pleje,blev det til sunde og glade katte og kunne få et nyt hjem.  Nu er der kun 7 tilbage, der sidder og venter på et nyt hjem,  så de kan slippe ud af deres bur, for selvom de har løbegård er det ikke så godt som at løbe frit og fange mus.


Valder
Valder løb rundt i en skov, men kom ned til min søn´s hus engang imellem helt afmagret og forsulten, så han kom også med mig hjem.🤭

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

HURRAAAAA  Jeg har fået et nyt hjem.

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Woody
Woody kom et par dage senere end Valder, kunne måske være far og søn, for han var kun en killing, er nu ca. 1 år og meget kælen og legesyg, vil gerne sove i arm.

Bastian
Bastian begyndte efter 4 måneder i en skov forrige vinter at sove i min søn´s carport, så den var øremærket og fandt ud af at den kom fra Horsens men var solgt til Brønderslev, hun kunne ikke lide den fordi den "bed" hende (gør den når den vil kæles, men gør ikke ondt) så hun må jo ha´smidt den ud, den var ihvertfald kommet helt ned 15 km nord for Viborg og der tog jeg den så med hjem.
I dag lever den en luxusliv som alle de andre misser garenteret gerne ville bytte sig til hvis de kunne🤩

Velkommen til vores hjemmeside

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 00:39
Emma&Sanne danser har modtaget 2
21.03 | 10:29
Forside har modtaget 7
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE